Renovering af legeplads

Før renovering

Efter renovering

Reparation af legepladser – legepladseftersyn og -renovering

Vi tilbyder professionel reparation af legepladser og istandsættelse. En ny legeplads kan være en bekostelig affære, og ofte er det heller ikke nødvendigt at udskifte alt på pladsen for at opnå en flottere legeplads med mere sjov og legeværdi til glæde for børnene. Måske skal der suppleres med et eller flere nye redskaber, måske skal der flyttes rundt på nogle af eksisterende redskaber, måske skal der begås lidt istandsættelsesarbejde  – alt sammen noget, som Dansk Legepladsrenovering med sine mere end ti års erfaring kan hjælpe til med.

Vores dygtige medarbejdere kender problemstillingerne på jeres legeplads. Vi arbejder dagligt med udfordringerne, og medarbejderne deltager i kurser om legeværdi, legepladsbyggeri og legepladssikkerhed efter gældende standarder DS/EN 1176. Dansk Legepladsrenovering er medlem af Brancheforeningen for Legepladsinspektører.

Hos Dansk Legepladsrenovering er ordentlige løn- og ansættelsesforhold en selvfølge for vores dygtige medarbejdere og underentreprenører. Dansk Legepladsrenovering er medlem af Dansk Byggeri, som vi har tegnet overenskomst med, og Arbejdstilsynet har tildelt os Den Grønne Smiley. Dansk Legepladsrenovering følger med i udviklingen indenfor legepladsområdet og er derfor medlem af Dansk Legepladsselskab.

Ring til os på 70 27 00 01 for en uformel drøftelse om reparation af legepladser.

 

© Dansk Legepladsrenovering | Reparation af legepladser, renovering af legeplads, legepladseftersyn


 

Før renovering

Efter renovering

bflilogo_2
dansk-byggeri
dls
CO2neut
groen_smiley_lille
maw