Om os

I 2006 grundlagde Uffe Kurtzweil og Peter Houkjær Dansk Legepladsrenovering. Tanken var og er at hjælpe vores kunder med de sikkerhedsmæssige udfordringer på legepladsen, uanset, om det er sikkerhedsarbejde eller renovering på grundlag af inspektørudarbejdede rapporter, faldunderlag, kantafgrænsning, hegn, anlæg eller andet, der kræver faglig viden.

Dansk Legepladsrenovering tager sig af sikkerhed på legepladser samt vedligehold, reparation og udbedring af legepladser i samarbejde med blandt andet boligforeninger, -selskaber og kommuner. God kvalitet, viden om problemstillingerne, uddannet og DS-certificeret legepladsinspektør i huset og en fornuftig prispolitik gør Dansk Legepladsrenovering meget konkurrencedygtig indenfor området.

Vores dygtige medarbejdere kender problemstillingerne på jeres legeplads. Vi arbejder dagligt med udfordringerne, og medarbejderne deltager i kurser om legepladsbyggeri og legepladssikkerhed efter gældende standarder DS/EN 1176.

Hos Dansk Legepladsrenovering er ordentlige løn- og ansættelsesforhold en selvfølge for vores dygtige medarbejdere og underentreprenører. Dansk Legepladsrenovering er medlem af Dansk Byggeri, som vi har tegnet overenskomst med, og Arbejdstilsynet har tildelt os Den Grønne Smiley.


 

Uffe

Uffe

Peter

Peter

 

bflilogo_2

 

dansk-byggeri

 

dls

 

CO2neut

 

groen_smiley_lille

 

maw